Zumba Niños

Zumba Niños is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 4 jaar. Wil je een keertje vrijblijvend meedoen? Meld je dan aan voor een gratis proefles.

Wat is Zumba Niños?

Zumba niños is swingend, actief, leuk en inspannend! Het is de perfecte manier om kinderen aan het bewegen te krijgen. Dans en spel op vrolijke en swingende Zumba muziek zorgt voor veel plezier bij de kinderen.

 

Met Zumba wordt ongemerkt ook aan de motoriek gewerkt van kinderen. Behalve dat ze zich fitter gaan voelen, komen ze ook beter in hun vel en worden ze zelfverzekerder. Bovendien is sporten, goed voor de mentale gezondheid en het concentratievermogen van kinderen, wat ook weer zorgt voor betere schoolprestaties. Zumba is een intensieve sport, zonder dat kinderen het gevoel hebben dat ze aan het sporten zijn, omdat ze heerlijk aan het dansen en spelen zijn.

Elke woensdag van 18.15 tot 19.15 bouwen we samen met de kinderen een feestje in de gymzaal van de Brede School te Meppel. Een proefles is altijd GRATIS en ouders mogen gerust komen kijken.

Wij verzorgen ook kinderfeestjes. Voor meer info, kun je mailen naar info@zumbameppel.nl

× Kan ik je helpen?