Zumba Fitness

Sporten is feest met Zumba, zeker bij ons!

Wil je een keertje vrijblijvend meedoen? Meld je dan aan voor een gratis proefles.

Wat is Zumba Fitness?

Zumba Fitness is een van de leukste manier om in shape te komen. Met een les van 1 uur, verbrand je tussen de 500 en 1000 kcal. De exacte hoeveelheid is afhankelijk van de intensiviteit van de nummers en van je eigen inzet.

Het leuke is dat je met Zumba helemaal niet het gevoel hebt dat je aan het sporten bent, omdat je gewoon lekker aan het dansen bent, alsof je op een feestje staat.

Zumba is ontstaan toen de bedenker ervan zijn muziek was vergeten voor zijn aerobics les. Toen heeft hij muziek uit zijn auto gepakt, wat allemaal Latijns Amerikaanse muziek was en de les was zo leuk, dat hij besloot om er een vaste les van te maken. De rest is geschiedenis.

Zumba betekent ‘snel bewegen’ en dat is precies wat je doet en alles vanuit je core, wat vrouwen een mooi zandloperfiguur bezorgt en mannen een mooie strakke buik.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Een proefles is altijd GRATIS en vrijblijvend. Je kunt je hiervoor aanmelden via info@zumbameppel.nl

Wij geven ook workshops voor bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest. Voor meer info kun je ook mailen naar info@zumbameppel.nl

× Kan ik je helpen?